Bouwadviesbureau Syplon

Bouwadviesbureau Syplon: onafhankelijk én veelzijdig

Syplon B.V. bouwmanagement & huisvestingsadvies treedt voor haar opdrachtgevers op als onafhankelijk adviseur. Van coördinatie en begeleiding van bouw- en verbouwprojecten tot onderhoudsinspecties en het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen (mjop) bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in energie-, contractbeheer en binnenklimaatadvies.

Vanaf de oprichting in 1987 houdt Syplon zich bezig met het technisch beheer, onderhoud en nieuwbouw van gebouwen. Door de jaren heen is het dienstenpakket flink uitgebreid. Waar eerst vooral schoolbesturen onze klanten waren, bedienen wij nu onder andere ook het mkb, winkels, zorg, retail en vele gemeentes.
In 2010 is het bedrijf overgenomen door Alexander & Claudia Bleker. Samen met hun team adviseren en begeleiden zij gebouweigenaren met als resultaat beheersbare, betrouwbare en vooral betaalbare gebouwen.

Vanwege de groei en professionalisering is Syplon in 2015 overgestapt naar AKSOS. Vanaf dag één voelde de samenwerking goed. De kennis en kunde en vooral het meedenken van de medewerkers van AKSOS vinden wij een grote meerwaarde. Zo kunnen wij ons blijven concentreren op onze klanten en hoeven wij ons geen zorgen te maken over de personeelsadministratie en accountant zaken.

www.syplon.nl

Contact
AKSOS Accountants
T: (050) 317 11 40
F: (050) 317 11 41
E: info@aksos.nl
KVK: 02063310
BTW: 8085.06.134.B01
route
Social Media
© copyright 2019 - AKSOS Groep B.V.