Pontifexx

Pontifexx is een enthousiaste club technische bedrijfskundigen bij elkaar, die actief zijn op het gebied tussen mensen, systemen en techniek. Bovenstaande foto is daarvan ook een mooie weergave.

In 2010 is Pontifexx opgericht door Jonathan Hoogenboom en Arjan ten Have. Inmiddels is het 5-jarig bestaan gevierd, zijn ze met 14 man aan het werk en hebben daarnaast een mooi netwerk opgebouwd met partners en zelfstandigen. Pontifexx wil de onderhoudsafdeling verbinden door zichtbaar te maken wat onderhoud oplevert. Daarnaast zijn ze specialist in het verbeteren van onderhoud. Daarbij kan gedacht worden aan het verbeteren van de informatievoorziening, uitvoeren van risicoanalyses, opstellen van onderhoudsplannen, voorraadbeheer optimaliseren en rapportages inrichten. Daarbij wordt altijd gezocht naar de synergie tussen techniek, organisatie en management.

Aksos helpt Pontifexx om steeds professioneler te worden in de structuur en inrichting. Zo heeft Pontifexx onlangs haar BV-structuur aangepast en een STAK opgericht, met als doel om het personeel nog meer te binden en te boeien.

Meer weten? Kijk ook op www.pontifexx.nl

Contact
AKSOS Accountants
T: (050) 317 11 40
F: (050) 317 11 41
E: info@aksos.nl
KVK: 02063310
BTW: 8085.06.134.B01
route
Social Media
© copyright 2019 - AKSOS Groep B.V.