Consultancy in KAPITALEN

AKSOS adviseert over menselijk en financieel kapitaal. Dat doen we op een manier die valt te omschrijven als no-nonsense en recht-door-zee. Immers, als het gaat over je financiën, dan wil je een duidelijke en doelgerichte strategie.

Onze registeraccountants, belastingadviseurs en consultants helpen in totaal meer dan 1.200 bedrijven, overheden en non-profit organisaties die maatschappelijk belang vooropstellen. Dat doen we bij onze opdrachtgevers op locatie, waar we een gevoel krijgen van de organisatie en de mensen die er werken. Bovendien: je tikt ons zo even op de schouder als je vragen hebt – en andersom. En zijn we er niet, dan is een whatsappje zo gestuurd en krijg je snel antwoord.

AKSOS is wijs met alle cijfers waar je als organisatie mee te maken krijgt

Cijfers zijn belangrijk voor het maken van strategische keuzes, de groei van een organisatie, jouw toekomst en die van anderen. Voor het inlezen van bankmutaties, het inboeken van inkoopfacturen, kortom het verwerken van gegevens, hebben we vooruitstrevende ICT-oplossingen. Daarmee bieden we meer ruimte voor advisering op een gegarandeerd foutloze en zeer steady basis. We analyseren de data, zetten alles tegen elkaar af en sturen zo op de toekomst.

AKSOS is:

Toegankelijk Oprecht Eigenwijs