Een bedrijfsoverdracht of fusie is geen kattenpis. Te midden van alle juridische, fiscale, bedrijfsmatige en niet te vergeten persoonlijke aspecten, leidt de adviseur Corporate Finance van AKSOS je veilig naar het einddoel.

Overdracht van aandelen

De aankoop, verkoop of overname van een bedrijf is een intensief traject. Persoonlijke belangen en emoties spelen een grote rol. AKSOS Corporate Finance adviseert ondernemingen bij fusies en overnames en alles wat dat met zich meebrengt: waardebepalingen, due diligence onderzoeken en ondernemingsfinancieringen. Voor de juridische aangelegenheden schakelen we een jurist in.

Overname familiebedrijf

Hoe goed de familieband ook is, een overname of nieuwe betrekking in het familiebedrijf brengt een spanningsveld met zich mee. Voordat de financiële, fiscale en juridische knopen doorgehakt kunnen worden, moeten er goede gesprekken worden gevoerd. In sommige gevallen begeleiden we dat door letterlijk met de familie door het bedrijf lopen. Wat wil het ene kind precies doen, is het daar ook goed in of liggen de talenten elders? Hoe verdelen we de taken en aandelen op een optimale manier, waar iedereen blij mee is? Zoals gezegd, AKSOS adviseert over menselijk en financieel kapitaal.

AKSOS Corporate Finance is sterk in:

  • Begeleiding bij aankoop, verkoop en bedrijfsopvolging
  • Controle juridische contracten
  • Bedrijfsfinancieringen
  • Due diligence onderzoeken
  • Reorganisaties en herstructureringen
  • Waardebepalingen

Adviseur Niki Huizinga vertelt je graag meer.

Ook over de ervaring waar we uit putten. This ain’t our first rodeo, namelijk.

Stel je vraag over Corporate Finance niki-huizinga
AKSOS is wijs met alle cijfers

AKSOS is een jonge club die vooroploopt in digitalisering, zodat er meer ruimte is voor strategische consultancy. We praten niet over jaarcijfers om terug te blikken op het afgelopen jaar. We laten deze cijfers wérken voor de toekomst van je organisatie. Wil je meer weten over onze diensten? Vraag onze brochure aan.

Vraag onze brochure aan

3, 2, 1… AKSOS!

Volle kracht vooruit voor onze opdrachtgevers