Vanaf 1 januari 2024 sluit Bastiaan Accountants uit Groningen zich aan bij AKSOS Accountants, met vestigingen in Groningen, Zwolle en Leeuwarden. Hiermee wordt de slagkracht van beide kantoren gebundeld en verstevigt AKSOS haar positie in Noord-Nederland.

Over de samenwerking

Afgelopen week zijn medewerkers van beide kantoren geïnformeerd. De komende weken staan in het teken van verdere integratie van Bastiaan Accountants in AKSOS Accountants. Marcel Meiring zal vanuit Bastiaan Accountants toetreden tot de directie van AKSOS Accountants en verantwoordelijk worden voor de accountantsafdeling van vestiging Groningen.

Als gevolg van de samenvoeging ontstaat een full service accountants- en adviesorganisatie met 79 medewerkers, 1.800+ klanten en partners, met een stevige focus op het midden- en kleinbedrijf/DGA-structuren en non-profit (onderwijs en zorg). Dit geeft tevens voor ons de meerwaarde van de aansluiting, we zijn straks nog beter in staat om uw behoeften te voorzien op het gebied van accountancy, (belasting)advies en overige ondersteuning.

Bastiaan accountants
Bastiaan accountants

Waarom we gaan samenwerken

Voor klanten van AKSOS en Bastiaan wordt door deze samenvoeging de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening nog beter gewaarborgd, waarbij bovendien de slagkracht naar de arbeidsmarkt verder wordt verstevigd. Daarbij is het van belang te vermelden dat zowel de voor u bekende werkwijze als uw aanspreekpunt hetzelfde blijven.

Vanaf maart 2024 zal de integratie ook fysiek plaatsvinden, dan verhuizen de medewerkers van Bastiaan naar Van Elmptstraat 16.14 te Groningen.

Een nog completer team

Met de samenwerking krijgt AKSOS er niet alleen een nieuwe partner bij, maar breiden we ons menselijk kapitaal uit met maar liefst 10 nieuwe collega’s.

Dit vinden onze collega’s

Marcel Meiring
Accountant, Financieel Planner en mede-eigenaar @ Bastiaan

Het samenkomen van AKSOS met Bastiaan zorgt voor nog meer kennis in huis. We worden nu echt een full-service kantoor met een fantastisch team en goede dekking in Noord-Nederland. Ik verwacht dat we de komende jaren nog verder zullen groeien. Hoewel er intern een hoop verandert, is ons streven dat dit voor klanten nagenoeg niet merkbaar is: zij genieten van dezelfde contactpersonen en eenzelfde no-nonsens aanpak, maar wél van nog meer kennis in huis wat voor iedereen win-win is.

Ilse Heidema Junior Belastingadviseur @ AKSOS

Met de nieuwe collega’s van Bastiaan erbij gaat er ongetwijfeld een hoop veranderen en komen er veel (nieuwe) werkzaamheden bij. Ik kijk uit naar de komst van de nieuwe collega’s én klanten en heb vooral zin in de ‘frisse wind’ die weer door kantoor zal gaan waaien. De nieuwe collega’s lijken me allemaal erg aardig en ik heb vertrouwen in een goede samenwerking!

Martijn Wieringa Assistent-accountant @ Bastiaan

Bastiaan heeft een relatief jong en gedreven team met veel motivatie voor automatisering. Ik denk dat dit een goede aanvulling is voor AKSOS, waar weer meer personeel en kennis in huis is. Met name kennis op fiscaal vlak, waar Bastiaan juist weer van gaat profiteren. Zo vullen de kantoren elkaar goed aan. Ik denk dat ik namens iedereen van Bastiaan Accountants spreek als ik zeg dat we veel zin hebben om naar het nieuwe kantoor te verhuizen en daar samen te werken met het huidige team van AKSOS.

Meer weten?

Heeft u vragen over de samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op. We praten u graag bij over deze aansluiting en onze visie op dienstverlening.