AKSOS adviseert bedrijven over menselijk kapitaal. Maar zelf hebben we ook behoorlijk wat menselijk kapitaal in huis (én thuis!). Maar wie zijn dat eigenlijk en welke expertises bezitten ze? Bas werkt op de afdeling Assurance als assistent-accountant en vertelt graag wat hij doet en hoe hij zijn toekomst voor zich ziet.

Het gaat niet alleen om de cijfers

Een goede accountant is kritisch en heeft oog voor detail. Het gaat niet alleen om cijfers, maar ook wat daar achter zit. Om het totaalplaatje zo goed mogelijk voor ogen te krijgen heb je namelijk veel contact nodig met klanten en dit is iets wat vaak wordt onderschat.

Wat mijn interesse wekt in mijn werk is dus echt het menselijke aspect: niet alleen het optellen van cijfers maar het in kaart krijgen van een gehele organisatie en het geven van advies. Dit zijn belangrijke onderdelen waarmee je jezelf ook echt kunt onderscheiden.

Nooit uitgeleerd

Ik zou graag veel meer verdieping en ervaring willen op doen. Ik ben nu nog werkzaam als assistent maar in de toekomst zie ik voor mij dat ik zelf de verantwoordelijkheid krijg over opdrachten en waarmee ik een belangrijke rol binnen de organisatie heb.

Ik heb al enorm veel geleerd bij AKSOS maar een accountant is nooit uitgeleerd: iets wat zeker op mij van toepassing is!

Ik werk hier graag

AKSOS is een erg fijne en platte organisatie waarin ik mijzelf kan ontwikkelen, ik werk er graag! De korte lijntjes naar mijn collega’s en leidinggevenden zorgen voor een informele werksfeer, wat voor mij erg prettig werkt. Af en toe een uitje en activiteiten zoals de vrijdag middag borrel zijn dingen die niet overal gebeuren, maar de sfeer binnen een organisatie wel goed doen.