Tussen 30 mei en 7 juni zal Peter, samen met 80 deelnemers, een geweldige prestatie leveren. Hij zal zich wagen aan een indrukwekkende fietstocht van 120 kilometer door zand- en hobbelwegen in Oeganda. Met een limiet van acht uur om deze afstand te overbruggen, trotseert hij niet alleen het ruige terrein, maar ook de intense hitte van het Oegandese klimaat.

Deze tocht is meer dan een test van uithoudingsvermogen; het is een teken van solidariteit. Wij vroegen Peter waarom. Zijn antwoord? ‘’De armoede in Oeganda is erg hoog. Kinderen zijn hier meestal de dupe van. Ik ga 120 km fietsen om de jeugd een kans te geven op goed onderwijs, elke dag een goede maaltijd en om ze een kans te bieden op een betere toekomst!’’

Het doel is om hoop, rechtvaardigheid en liefde te brengen naar waar dit het meeste nodig is, ter ondersteuning van gezinnen en kinderen in Oeganda die extreme armoede ervaren. En dat vinden wij zo’n mooi initiatief, dat wij daaraan gaan bijdragen! Niet alleen door Peter te sponsoren, maar ook door dit nieuws met iedereen te delen. Peter streeft ernaar om €10.000 in te zamelen, waarbij elke €1.000 bijdraagt een één beter leven voor een kind in Oeganda.

Dus, help jij ‘ons’ Peter mee? Steun zijn missie en draag bij aan een geweldige zaak! Jouw donatie kan een wereld van verschil maken. Elke bijdrage, groot of klein, wordt enorm gewaardeerd. Doneer nu via de onderstaande link:

https://www.muskathlon.nl/deelnemers/uganda-2024-peter-zuur

Deze missie wordt versterkt door de samenwerking met Compassion, een organisatie die zich inzet voor de bestrijding van kinderarmoede over de hele wereld. 🌎 Samen zetten zij zich in voor een toekomst waarin elk kind de kans krijgt om te groeien en bloeien. Deze kinderen bezoeken een Compassion-project dat wordt geleid door de lokale kerk. ⛪ De projectmedewerkers zijn goed bekend met de lokale situatie en de behoeften van de kinderen. Zo krijgen ze onderwijs, afgestemd op de lokale cultuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *