Onze Officemanager Dorothea werkt alweer een aantal jaren bij AKSOS en we zouden niet meer zonder haar kunnen. Met haar organisatietalent weet ze alles van het reilen en zeilen binnen de organisatie.  

Spin in het web

Als spin in het web zien de werkdagen er voor Dorothea nooit helemaal hetzelfde uit. ‘Mijn werkdagen zijn erg verschillend. Ik weet ‘s ochtends nooit hoe een dag er precies uit zal zien. Behalve dat het veel organiseren en regelen is natuurlijk’, vertelt Dorothea. Welke kwaliteiten je als Officemanager moet bezitten? Dorothea: ‘Ik ben heel precies, accuraat, kan goed organiseren en met mensen omgaan. Deze eigenschappen zijn voor mijn functie echt essentieel’.  

Communicatie belangrijk thema

Ook de rol van Officemanager is in de loop der jaren sterk veranderd en ontwikkeld. ‘De functie is nu veel meer op ICT gericht dan vroeger, alles gaat sneller en je moet echt goed zorgen dat je bijblijft. Daarnaast wordt communicatie ook steeds een belangrijker thema binnen organisaties, vertelt Dorothea 

Yoga en boksen

Naast haar werk als Officemanager is Dorothea graag sportief bezig. Ze houdt van wandelen en boksen (‘pas maar op collega’s!) en doet veel aan yoga. Deze laatste hobby kan ze ook goed toepassen in haar dagelijkse werkzaamheden bij AKSOS. ‘Yoga geeft mij de mogelijkheid om in stressvolle situaties rustig te blijven’. 

Hoe Dorothea in haar rol als Officemanager en als persoon blijft groeien? Dorothea: ‘Het meeste leer ik van de mensen om mij heen en ik ben er dan ook trots op dat ik altijd open sta voor kennis en ervaring van anderen’

Lezen hoe Bouke zijn stage ervaart bij AKSOS? Of onze Junior Belastingadviseur Chantal beter leren kennen?